Arbeidsstedsrapport: Kursrapport

Krever rolle: Administrator, Leder eller Rapportør i org.strukturen

Rapporten gir en oversikt over ansattes deltakelse i ett spesifikt kurs i KS Læring. Rapporten viser om ansatte kun er påmeldt kurset eller om de har fullført kurset, og da også fullføringsdato. Rapporten henter informasjon om kurs i hele KS Læring, uavhengig av hvilken organisasjon som har laget eller eier kurset.

Hvordan hente ut rapporten: 

1. Trykk på navnet ditt øverst til høyre på siden og velg "Min startside"

2. Trykk på "Arbeidsstedsrapporter" i blokken "Kompetansestyring". Ser du ikke blokken "Kompetansestyring" mangler du riktig rolle i org.strukturen (Administrator, Leder eller Rapportør)

3. Velg "Kursrapport" 

4. For å snevre inn valgene i nedtrekkslisten under "Velg ønsket kurs for rapporten", bruk søkefeltet under nedtrekkslisten til å skrive enten starten av eller hele kursets tittel. Åpne deretter nedtrekkslisten og velg ønsket kurs. 

5. Se til at aktuelle org.enhet er valgt under "Organisasjon". Har du rapportrettigheter på flere enheter så kan du bytte mellom enhetene ved å trykke "Velg". 

6. I feltet "Stilling" trenger du ikke velge/gjøre noe, dersom du ønsker rapport over alle ansatte på enheten


7. Velg hvilken tidsperiode du ønsker å ta ut rapport for i feltet "Fullført siste" og rapportformat Excel eller Forhåndsvis i nettleseren. Trykk så på "Opprett rapport"



Nettleservisning av rapporten: 


Sist endret: fredag, 13. september 2024, 12:30